Frida Wikström

Frida Wikström


Jag heter Frida Wikström och har alltid älskat hundar och allt som har med hundar att göra! Under min uppväxt hade familjen west highland white terriers, men när jag skulle skaffa min egna första hund föll valet på en annan ras – lagotto romagnolo. Jag har just nu två hundar hemma, men inte sällan finns här extrahundar som jag har hos mig och visar på utställning.


År 2011 kom Folke, och han tog oss med storm. Folke beskriver vi ofta med följande ord: inte klok på en fläck och en på miljonen! Folke tränas i följande hundsporter: utställning, viltspår, nose work, rallylydnad, agility och freestyle. Den sport som vi är mest aktiva inom är utställning där vi fått med oss många fina resultat.


År 2012 flyttade Stig hem till oss. En väldigt speciell hund som lärde mig otroligt mycket. Han tränades främst till utställning och de få gånger han ställdes ut slog han till med väldigt fina resultat. Dessvärre drabbades han av artros och smärta i höfterna och somnade in 2016.


Så till familjens senaste tillskott. I november 2017 flyttade Folkes son in. Han heter Ruben och är i skrivande stund 15 veckor och bara bedårande. Tanken är att han ska få testa på lite av varje. Han är heller inte klok på en fläck!

Alfa Hundcenter  Däckvägen 1, 443 61 Stenkullen  073-934 30 12  git@alfahundcenter.se