Laser

Laser  


Alfa Hundcenter har nu köpt en egen laser och har därför möjlighet att erbjuda behandlingar till ett mycket förmånligt pris. Endast 200:- per gång. En laser är en ljuskälla som avger ytterst rent ljus, med rent ljus menar man ljus som har en enda våglängd.


Medicinsk laser lindrar smärta, påverkar inflammationer, infektioner och svullnader. Laser accelererar läkningen av skador och sår genom att stimulera cellfunktioner, vilket förkortar rehabiliteringen. Laser används också framgångsrikt för behandling av t.ex. belastnings- och träningsskador, seninflammationer, artroser och problem i muskulaturen såsom spänning och smärta. Laserbehandling kan också ges i förebyggande syfte.

Laserbehandling gör inte ont utan är tvärtom mycket avslappnande.


Den medicinska laserbehandlingen fungerar lika bra på både djur och människor, och inga skadliga biverkningar har konstaterats efter mer än 30 års användande. 


För dig som har en i övrigt frisk hund och bara vill behandla i förebyggande syfte går det bra att beställa tid direkt. Då ges en så kallad systembehandling över ryggen som går ner och jobbar på cellnivå. Lasern har en mycket god effekt vid överansträngd muskulatur och ger en avslappnande effekt i hela kroppen. Ett mycket bra och enkelt sätt att hålla t.ex. tävlingshunden i trim! Dessutom är behandlingen oftast mycket njutbar för hunden.


Om du har en hund som är i behov av rehabilitering krävs att du fått problemet diagnostiserat antingen av veterinär eller sjukgymnast innan behandlingen.


Vill du boka laser tid ? Ring Git 0739-343012