Kunder trycker

Kunder tycker


Rolig kurs, hundarna älskade det. Inga krav och lättsamma övningar. Många bra tips på olika trick.

Britt


Jätterolig kurs med bra upplägg med både fysiska möten och filmer "on line".

Toppen när alla trick är lika värda vare sig det är en tramsig lek, ett partytrick eller ett seriöst inlärt tävlingsmoment. Superinspirerande att se vad andra hittar på med sina hundar i filmsnuttar. Vi har fått tillbaka glädjen och leken i vår träning och använder oss av inlärda trick för att höja energin och motivationen inför en tävling.  Kursen funkade lika bra för min 5 månaders valp som för en överaktive sprallige treåringen.  Vi fortsätter med tricken trots att kursen är över, nu "bara" on line.

Tack från Lena, Nizze och Madicken


Jag är jättenöjd med kursen och kan tänka mig att gå den igen någon gång senare. Det var bra inspiration till att hitta på nya saker med min hund och för oss passade det så bra med att fokus var på glädje och inte prestation. Min hund, som annars lätt blir ängslig, var trygg i miljön och kunde verkligen koncentrera sig på övningarna. Själv lärde jag mig ,bland annat, att bli bättre på att vänta in henne i att hon får tänka själv.

Vi har gått två andra kurser på Alfa tidigare och min hund blir alltid jätteglad när hon hoppar ut ur bilen och ser var vi är någonstans.

Jag tycker också att kopplingen till Facebookgruppen är rolig och inspirerande, dels för alla idéer om olika tricks och så blir det som en morot att fortsätta med nya övningar.

Stort tack till Git som är en superbra kursledare. Det är för övrigt också Karin som vi gick valpkursen för. Vilket team!

Med vänliga hälsningar, Lisa Borgström Norrby


En rolig och inspirerande kurs ! Man blev triggad att lära sig nya roliga trick på ett lekfullt sätt . Tyckte att Git kom med bra tips ! Kan varmt rekommendera denna kurs om man vill göra något kul med sin hund. 

Med vänlig hälsning, Anna , Märta Selma🐶