Josefine Olofsson

Josefine Olofsson

 

Jag började att träna tricks med min första hund Mio som var en blandning mellan samojed och Karelisk björnhund, han gillade detta väldigt mycket, tyvärr gick han bort allt för tidigt. Några månader efter att jag mist honom köpte jag Buffy (Border collie/labbe) Vi har tränat freestyle sedan hon flyttade in för snart sju år sedan. I dag kan hon så många tricks så jag ofta får frågan från min sambo - Varför ska hon kunna allt det? Ja, vad ska man svara på det, men det är så att när man väl har börjat träna in tricks så är det så roligt att bara eventuell brist på fantasi kan stoppa en!

Jag har  även en  Australian Shepherd som heter Party, en härlig hund att jobba med, vi har även kommit ut på tävlingar i både agility och freestyle. Senaste tillskottet i flocken är en bordercollie som heter Trim han är nu också i tävlingsbar ålder, för både agility och freestyle.


Utöver dessa hundsporter håller jag, Party och Trim även på med vallning, då vi har 13 egna får!


Själv har jag utbildat mig inom Freestyle för följande instruktörer: Emma Willblad, Elenore Mattsson, Ulrika Persson, Frida Binette och Lilja Fredrikson.


Jag, min sambo och våra hundar bor i ett hus i Härrydas skogar.

 

Nu har jag kommit så långt i min egen träning att det känns roligt att få dela med mig av mina kunskaper.

Jag  håller i Freestyleskurser samt Aktiveringskurserna på Alfa Hundcenter.


Om du vill kontakta mig så är mitt tel:0709-220066