Kunder tycker

Kunder tycker/sök


Sommarläger 2020------------------------------------

"Tack för en toppenvecka tillsammans med er allihop och ett särskilt varmt tack till Git för ditt engagemang o anpassning för varje hund, jag o Bella känner oss verkligen väl tillgodosedda med verktyg som vi ska använda väl Kram! " /Cecilia


"Tack Gir för träffsäkra analyser, din pedagogik och för att du bjudit på så många skratt. " /Marita


"Det roligaste lägret jag varit på Git du är både en otroligt duktig instruktör och en fantastiskt humoristisk person, kan inte bli bättre. Nu kör vi vidare med massor av ny kunskap." /Pia


"nya insikter och kunskap som kan omsättas och fina medmänniskor så är vi på banan och redo för nya utmaningar efter denna formsvacka.
Tack för fin vecka, stöd och förståelse" /Marianne


"Git är som vanligt duktig, rolig och inspirerande, vilket jag väl visar som kommer igen år efter år. Anteckningsboken och huvudet fullt av nya goda råd. Tack till er alla! Veckan har varit toppen." /Åsa


"Tack alla härliga hundar och förare och Git för min sommar "semester", så kul jag haft denna vecka !!
Nu är det dax o sova,det här gör vi om!!, eller hur Git?!" /Lena
----------------------------------------------------


Jag har gått ett flertal sökkurser för Git Jering under många år, med olika hundar. Alltid lika givande kurs, bra sökrutor och upplägg. Git som instruktör har förmåga att lära ut sök, oavsett vad man har för hundras eller individ. Hon vet vad varje hund behöver för att lyckas. Jag kan varmt rekommendera hennes sökkurser. / Cattis


Hej Git

Tack för ett givande träningsläger. Du skötte dig bra !!! Har tagit till mig det mesta av vad du sa. Det bästa med din träning är att man får ifråga sätta och få till en givande och bra diskussion som man lär sig mer av än att man måste acceptera allt direkt. Tror att du är intresserad så därför vill jag delge dig lite info. Igår så körde jag sök i Borlänge där ett förarfel gav ett poängs avdrag. Inväntade inte domaren och figgen innan jag skickade ut Viggo på andra sidan. Det var dock avsiktligt från min sida då jag ville undvika 6 gubbar på stigen då Viggo inte är helt trygg med sådana. Dom stod dessutom väldigt tätt inpå. Trots detta 9-9 med mycket beröm av domarna för sökarbetet och markeringarna.                         

Vi vann på 523,75 och blev uppflyttade till högre.

För en vecka sedan så fick Viggo 6-7 på skallet i en högre spårtävling. Det trodde jag aldrig var möjligt. Så han skällde oss till eliten. Så vi har haft en bra vecka. (Gits notering, efter mycket om och men lyckades vi börja få ljud ur en totaltyst Viggo ;-))

Sug åt dig lite av den stolthet och glädje jag känner för även om du inte var med så har du en stor del i det hela.

Ha det bra. Hälsn/ Inge


Hej Git!

Robin och jag tackar allra varmast för den fina veckan hos dig! Det var nyttigt och roligt med fantastiska sökmarker och fina legor. Och så hade vi trevligt på köpet! Jag fick många värdefulla tips och en uppdatering av mycket som jag bör tänka på men obetänksamt ofta glömmer. Jag är glad över att du uppskattade Robin för den han är och förmedlade till mig hur jag ska få honom att växa i arbetet. Lycka till med dina fina hundar!

Varma hälsningar från Ami och colliepojken


En intressant kurs som fick mig att tänka till på en del andra saker än tidigare i söket. Som t.ex. vart är det svårast att skicka sin hund, i tät skog eller bland stora tuvor där den får hoppa upp och ned för att ta sig framåt. Vad händer då med riktningen av skicket???? Vart är det svårast för hunden?

Upplägget var bra, att vi startade första passet självständigt med att köra våra hundar som vi brukar utan ditt stöd. Bra val av olika rutor. Det var också intressant att få se hur du jobbade tillsammans med dina hundar i söket.

Mitt hopp och mål inför denna kurs var att lära min hund till att leta efter rullarna ute hos figuranten och kunna bära in dem på fullt djup. Och det lyckades vi med. Nu är fortsättningen mitt ansvar.

Tack för din hjälp.

Pia & Izzy 


Utvärdering på läger

Har varit på ett kombinerat läger (sök/lydnad/uppletande) vilket jag tyckte lät spännande. Åkte dit med min 7månaders valp och var lite skeptisk till lydnadsbiten om Git  var så duktig som hon sa. När vi träffades 1:a gången för en liten genomgång så sa jag vad jag hade för krav  på lägret och vad jag ville ha ut. Har ganska höga krav och vill få ut så mycket som möjligt. När lägret var slut så kan jag med handen på hjärtat säga att jag har nått mina mål och jag har fått ut mer än vad jag trodde. Tyckte från början att det var lite kort om tid på själva lydnadspasset men med facit i hand  så var det lagom, lärde mig mycket genom att se på mina kamrater och höra deras funderingar. Nästa gång ska jag filma även mina kamraters lydnad.

Git, du har lyckats hjälpa mig nå mina mål!!  Sofia, Styx & Mörk


En mycket intressant och givande kurs som omkullkastade många av mina tankar om söket. Det tog en tid att smälta allt nytt, men det kommer. Bara det med att vi skulle köra "dyk-upper" existerade inte i min värld, inte heller att belöna hunden när den kommer in med lös rulle.

Upplägget var bra med genomgång under första kvällen, samma sak med att vi under första passet självständigt körde hunden som vi brukar utan ditt stöd.

Valet av olika rutor var mycket givande. Det var också intressant att få se dina hundar och hur både dom och du jobbade tillsammans. Att få ta del av dina kunskaper och erfarenheter om söket.

Jag upplevde också dig som instruktör som ärlig och rak, fast det hände att du slog mig med en pinne ibland

Men det är det jag vill ha av en bra instruktör, att få andra alternativ till hur jag ska jobba med min hund, som också kan ifrågasätta mig. Jag bockar och bugar mig för dina kunskaper och erfarenheter.

Tyvärr så kan jag inte komma på några negativa delar i kursen.

Ett stort tack för ditt engagemang. Ser nu fram emot att få möjligheten att komma tillbaka nästa sommar för att gå vidare i söket.

Ha det bra /Bettan och Jänka.


Dina sökkunskaper både teoretiskt och praktiskt delade du med dig av på absolut bästa sätt, att vi också fick se dig träna praktiskt med dina fina svarta gav oss massor. Lyxigt värre var det med stretching, massage och bad det behövde våra fyrbenta en eftermiddags dag.... En sökhundskurs som gav mig kunskaper och

ett nytt framtida mål, nu har vi fått kunskaper så vi kan träna mot SM mål.... / Cissi


Hej Git Nu har det gått en hel vecka sedan jag och Jason var hos dig på träningsvecka tre dagar sök och två dagar lydnad och uppletande. För oss var det ett perfekt koncept att man får hela brukspaketet. Gruppens storlek med fem deltagare är också bra, man lär sig mycket på att se hur andra gör med sina hundar.  Jag är så nöjd, glad och inspirerad av alla råd och tips som jag fått med mig under dessa dagar.  Du påvekar en att göra så att man själv tänker till och ser vilka möjligheter det finns för att nå målet just där man är nu i träningen. Du ger också rätt information till  mig och min hund, ser vad detta ekipage har för kapacitet och vad det är JAG behöver tänka på och göra så att Jason får positiv bild av det jag vill han skall lära. Sedan har du en underbar humor som passar mig alldeles ypperligt vilket också blir ett stort plus. Stort BAMSE TACK GIT för att jag och min hund fick vara med vecka 27 2012 Hälsar Stina och Jason


Tack för ett inspirerande och roligt sökläger. Upplägget med en blandning av nybörjare och mer erfarna ekipage där all träning är individanpassad gör att man får mycket matnyttigt med sig i bagaget. 

Lägg därtill en mycket engagerad och erfaren instruktör - en kanonstart för oss som är nya i sökskogen.

Susanne och Toker


Bra och effektivt kursupplägg där träningen individanpassades bra. Roligt med en blandad grupp med olika nivåer på ekipagen, där alla fick lika stor plats och tid. Tack för en rolig och inspirerande kurs!! Malin & Busa


Ville bara tacka dig för en trevlig helg!

Kursen kändes rolig och inspirerande och skapade ett sug efter att lära mig mer.

Pedagogiskt sett kändes det bra och nivån var lagom för mig att förstå och ta in!

Marie & Rusa


Sök helgen 21-23 oktober var 4e gången för mig & Pip & 2a gången för Gullan & Jasse.  Det var som vanligt en givande & nyttig helg.  Rejäl genomgång av förtjänster & brister hos de olika ekipagen.  Konstruktiv kritik & instruktiv presentation av olika kreativa problemlösningar.  Bara att tacka & ta emot för att sedan ta med sig & applicera i sin träning hemmavid.  Vi bockar & bugar. /Anna


Söklägret är enormt roligt. En hel vecka med två pass sök om dagen ger en väldigt bra och intensiv träning. De flesta problem man har med sin träning hinner visa sig under en vecka och Git kommer med mängder av tips och idéer. Både hund och förare är helt slut vid veckans slut men med sig har man en hel hög av träningsidéer och inspiration. För att inte tala om hur tydligt man ser att ekipagen utvecklas hela tiden. Malin & Nessa


Jag vill skicka ett stort TACK till dig för den lärorika sökhelgen 14 – 16 okt jag hade förmånen att få deltaga i. Jag fick så många input både till mig själv och det du för meddelade  till de andra deltagarna. Det var en härlig grupp som bjöd på sig själva  med sina synpunkter. Det är bara synd att det är några mil till dig annars hade jag säkert gått andra kurser hos dig. Så bli inte förvånad om du får se mig ingen, sommarkursen med både sök och lydnads träning lät mycket intressant.

Stina & Jason


Är väldigt glad att jag bestämde mig för att gå en helgsökkurs på Alfa Hundcenter. Det var en bra blandning av förare/hundar på olika nivåer och det lärde jag mig mycket på.

Bra instruktör, trevliga deltagare och fint väder, perfekt!

Hanna Nilsson


Sökhelg, Git

Jättebra och lärorik kurs. Väldigt bra individanpassning och lyhörd instruktör som lyssnar på kursdeltagarna och anpassar träningen därefter. Ett extra plus i kanten för de "för-vallade" rutorna ;). Vi känner oss peppade på att fortsätta med sökträningen!

Susanne & Immer


Har sedan 2006 årligen deltagit på Alfa Hundcenters veckolånga sökläger. Härliga rutor som utmanar även den mest erfarna sökhunden, stor kompetens, genomtänkt upplägg och ett genuint engagemang gör att jag idag rekommenderar alla mina vänner samt valpköpare att utbilda sina hundar i sök hos Sveriges bästa sökinstruktör Git Jering.

Jennie Karlsson, Bergenhovs Kennel


Tack för en kanonsökhelg som var inspirerande, jättekul samt att vi lärde oss massor.

Sussi & Disel


Tack Git för ditt engagemang och din stora källa av kunskap och inspiration

Jennie (sökhelg)


Ett jättestort tack till dig härliga, pedagogiska Git…

Utan dessa underbara läger hade jag aldrig kommit till där jag är i dag!

Kramis BM (sökläger)


Hej Git

Tak for et super kursus i sök vi kommer tilbage til efteråret mig og Hjalde

Hilsen Dorthe og Carsten


Hej Git

Vill bara tacka för en givande och lärorik sökhelg

Ses gör vi igen

Med vänlig hälsning Conny Svensson