Freestyle & trickträning

Freestyle & trickträning med Paulina Widahl

 

Här är kursen för dig som vill utvecklas som tricktränare och stärka ert team som freestyle ekipage. Under denna dagskurs kommer vi att fokusera på trick inlärning, men också och framför allt lägga stort fokus på hur man bygger upp en uthållig hund, skapar ett freestyleprogram med rätt känsla och flyt, utan frustration. Vad det innebär är olika för olika individer och ett slutmål som kokas ihop med hjälp av flera olika komponenter. Känslan när man uppnår det är oslagbar!

 

Jag som håller i denna kurs heter Paulina Widahl. Certifierad hundinstruktör som huvudsakligen tränar och tävlar i freestyle med mina hundar. Blev antagen till talangtruppen 2024 och headhuntad till Talang 2023. Jag brinner för trickträning och att få dela med mig av mina kunskaper och att se andra ekipage utvecklas.


Som instruktör anpassar jag mig alltid efter deltagarna på kursen, vilket innebär att ingen kurs blir exakt den andra lik och att du som deltagare kan delta oavsett vilken nivå och tidigare erfarenhet du har. Målet med denna kurs är att ni ska gå därifrån, mer nya insikter, saker att träna vidare på, motivation och inspiration.

 

Till kursen kommer ni att behöva ha med er belöning i form av leksak och godis, någonting att anteckna på, samt ett glatt humör. Förbered er på en fullspäckad dag innehållande både praktisk träning och lärorik teori.

 

Söndagen den 24 mars 9-16
Kostnad: 1800:-
Max 8 deltagare
4 platser kvar!

 

OBS: Kursen är ej avbokningsbar utanför reglerna som står på hemsidan.
(Du hittar dem under kurser)

Ditt namn

Personnummer
Adress
Telefon
Hundras

Anmäl här