Rallylydnad

Rallylydnad = samarbete, kontakt och glädje


En hundsport för alla, om du tränar för aktivering eller tävling bestämmer du.

Du och din hund utför olika moment tillsammans, medans ni följer en bana med skyltar där det står vad ni ska göra .


”Föraren får under tävlingen inte röra sin hund, men däremot gärna uppmuntra genom att ropa, klappa i händerna eller på annat sätt heja på. Rallylydnad är inte lika påfrestande för hunden som vissa andra prov och tävlingar kan vara, så även unga som äldre hundar och förare kan delta.


Rallylydnad har mycket gemensamt med andra tävlingsformer men vill lyfta fram samspelet mellan hund och förare. Det är därför en utmärkt aktivitet för den vanliga familjehunden och en sport som snabbt blivit mycket populär. Hunden behöver inte utföra alla momenten perfekt för att få ett bra resultat, men sporten ställer ändå höga krav på samarbete och kontakt.” SKK


Instruktör: Anna Ivarsson
6 x 1,5 timmar.
Totalt: 9 timmar
Max 6 deltagare
Kurskostnad: 1950 :-


Nybörjarkurs
Kursstart: Måndagen den 5/2  17:30-19:00

Kursen går varje vecka
Fem platser kvar!

Fortsättningskurs

Kursstart: Måndagen den 5/2 19:15-20:45
Kursen går varje vecka

Sex platser kvar!NYTT!

Rallylydnadskurs - Banträning för nybörjare och fortsättning

Individanpassad kurs med fokus på längre kombinationer och banor i nybörjar och fortsättningsklass. Passar de som redan har kunskaper i nybörjarklass och/eller fortsättningsklass och vill träna mer uthållighet, längre kombinationer och banor. Kanske är du sugen på att ut och tävla och vill finslipa ert samspel i kombination med detaljträning på momenten? Eller aktivera/träna och ha roligt med din hund för att få ett bättre samspel i vardagen och på promenader? Oavsett vilket passar denna kurs er så länge ni har förkunskaper i minst nybörjarklass. Kursen är även ett utmärkt tillfälle för de som vill påbörja träning av högerhandling inför de högre klasserna utan att samtidigt behöva lära in nya moment.

Kurstart: Bestäms när tillräckligt många intresseanmälningar kommit in.
Sex platser kvar!


Vid anmälan vill vi veta följande:


Ditt namn:

Personnummer:

Adress:

Telefon:

Hundras:

Hundens ålder:


Anmäl här