Endagskurs i Dogfrisbee lördagen den 17 juni

Endagskurs i Dogfrisbee lördagen den 13 januari


Vill du prova på den unika hundsportdisciplinen dogfrisbee som blandar ihop dans och akrobatik med hög lydnadsnivå? Den är stor och välkänd bl.a. i Polen, USA, Japan och Tjeckien. Det är dags att fler i Sverige får veta om den!

 

Att leka frisbee med din hund är roligt och utvecklande för er båda. Man begränsas egentligen bara av ens fantasi. Att göra en felfri prestation kräver mycket träning, men både att träna och att tävla är kul!

 

Nu kör vi en prova-på dag som kommer att bestå av några delar:

- en teoridel där deltagare kommer få lära sig om själva disciplinen och dess populära grenar, träningsstruktur, frisbee-discar m.m.;

- praktiska övningar med hundar, anpassade efter både hundens och förarens förmågor;

- en praktisk del utan hundar där vi kommer att lära oss olika typer av kast.

Alla friska hundar är välkomna!

 

Deltagarna kommer att få grundläggande kunskaper om disciplinen samt grundövningar och idéer för framtida träning. Deltagare bör alltså vara beredda på att en del av träningen görs utan hund. Vad som prioriteras är att frisbee-leken ska gå till på ett säkert sätt. Så man måste veta hur man ska kasta.

 

Jag som kommer till er heter Joanna och den första gången jag tävlade inom dogfrisbee var år 2007 i en av de första tävlingarna som organiserades i Polen, mitt hemland. Mitt hundäventyr började ungefär 2002, i många år höll jag på med bl.a. agility och professionell utställning av hundar men det är dogfrisbee som jag gillar mest. Jag har tävlat inom USDDN och UpDog-föreningar i Polen med mina border collies Rasta och Smok, nu tränar jag med min unga och hittills mest krävande bc Dzik. Jag brinner verkligen för dogfrisbee och ser fram emot att få visa er hur roligt det är att leka med era hundar!

 

En lördag 10:00-15:00
Kostnad: 1750:-
Max 5 deltagare (enligt ovanstående, om det blir fler länger vi tiden)
Fyra platser kvar!

 

OBS: Kursen är ej avbokningsbar utanför reglerna som står på hemsidan.
(Du hittar dem under kurser)

 

Ditt namn
Personnummer
Adress
Telefon
Hundras


Anmäl här